Securitatea Informației (ISO 27001) – audit și consultanță

În domeniul securității informației (ISO 27001), vă putem sprijini într-o varietate de moduri foarte practice și experimentate.

Vă oferim ajutor la implementare, dar efectuăm și audituri interne sau de secundă parte.

În cazul în care doriți să efectuați un audit la un furnizor, pentru a vă asigura că respectă standardul ISO 27001 sau VDA, în conformitate cu cerințele contractuale, suntem partenerul potrivit.

Vreau să discut cu un consultant

Securitatea Informației (ISO 27001)

ISO 27001 face parte din familia de standarde ISMS și oferă un sprijin fiabil pentru companiile din orice sector și de orice dimensiune în ceea ce privește crearea și operarea unui sistem de management al securității informațiilor (ISMS).

Acest cadru reunește cele mai bune practici ale experților internaționali, astfel încât utilizatorii săi să poată trata informațiile care le sunt încredințate în condiții de siguranță din toate punctele de vedere (disponibilitate, confidențialitate și integritate).

Certificarea SMSI de către un organism de certificare independent acreditat confirmă apoi nivelul atins și oferă părților terțe încredere în performanța sistemului de management.

VDA / TISAX – Cerințe ale industriei auto

De 10 ani, Asociația Germană a Industriei de Automobile oferă un model matur pentru un sistem de management al securității informațiilor (ISMS) sub forma VDA Information Security Assessment (VDA ISA).

Bazată pe ISO 27001, îmbogățită cu aspecte precum conexiunea cu terții, protecția datelor și protecția prototipurilor, VDA specifică un nivel adecvat de securitate a informațiilor.

Prin intermediul unui audit TISAX (Trusted Information Security Assessment Exchange), o companie poate demonstra tuturor celorlalți participanți nivelul pe care l-a atins deja.

Acest lucru permite un schimb de informații de încredere între participanții din cadrul rețelei TISAX.

Cum procedăm

Este simplu și rapid să lucrăm împreună

Ne contactați și discutăm despre soluțiile disponibile, personalizate pentru compania dvs.

Pe baza unui audit inițial, identificăm nevoile companiei dvs. și începem implementarea.

Serviciile noastre sunt foarte personalizate pentru a reduce la minim impactul operațional.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați!

Avantaje

 Apelează cu încredere la profesioniști!

Profesionalism
Calitate
Eficiență